top of page

Over ons

Mae en Kris

In september 2023 zijn Mae en Kris bij ons gekomen en inmiddels hebben ze hun training tot directieleden goed doorstaan.

Mae is lekker eigenwijs en nieuwsgierig probeert graag alles eerst even uit. Daarnaast is ze een baas in hart en nieren.

Kris probeert het liefste alle slaapplekken en krabpalen uit en keurt het meeste eten dat Mae heeft uitgekozen ook goed.

Mike

Pakezel, vakkenvuller, kassa bediende en uw aanspreekpunt in de winkel.

Zoe (januari 2012 - augustus 2023)

Voormalig CEO en hoofd inkoop

Zoe was begonnen als ballenmeisje, maar ze had naast haar talent voor allerlei buitensporten ook een hele goede neus voor alles omtrent eten en snacks. Er was niets wat haar ontging en vooral op het gebied van graanvrij eten en 100% natuurlijk snacken was zij een absolute aanwinst voor Happy Critters.

Bebe (april 2007- oktober 2019)

Voormalig CFO en hoofd inkoop non food

Bebe had ruim 12 jaar ervaring op het gebied van dierenbenodigdheden. Haar interesse ging vooral uit naar snacks en naarmate ze ouder werd naar alles wat te maken had met slapen. Na toevoeging van Zoe werd zij de spil in alles wat non food was in onze winkel. Haar interesse ging in eerste instantie uit naar hondenbedden en chuckit ballen, maar na enige tijd draaide ze haar hand niet meer om voor de nieuwste kattenspeeltjes en knaagdier huisjes.

IMG_4339_edited.jpg
bottom of page